• Martin en Natascha Sastra
  Designer & Tattoo artist

  We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images.

 • Tel: +31 46 2047285
  Mail: hello@noventity.com
  Dorpstraat 79
  6122 CG Buchten
  The Netherlands

About us

Martin en Natascha Sastra, echtpaar. Martin is afgestudeerd in productpresentatie, Natascha heeft na een modeopleiding en de Pabo gestudeerd aan de kunstacademie in Maasmechelen (België), met als specialisatie portretschilderen en modeltekenen.

Het samenspel tussen graphic-design, schilderkunst, fotografie en tatoeëren, het samenspel tussen de gezamenlijke passie voor beelden.
De gezamenlijke ervaringen door ieder op een eigen manier geïnterpreteerd vanuit de eigen invalshoek of het eigen perspectief. De vele onderlinge overlappingen, het samenspel tussen 4 ogen die ieder per paar op hun eigen manier kijken en elkaar leren zien. Deze unieke combinatie waarin beide partners respectvol elkaar aanvullen en openstaan voor doorontwikkeling, waarin elkaars werk bewonderend wordt, zij beiden elkaar doorlopend inspireren, bekritiseren en optimaliseren, hebben als resultaat de totstandkoming van de beelden op deze website.

The Photographer & Designer

Mijn passie is geboren uit het feit dat iets nieuws creëren of het succesvol aanpassen van bestaande zaken steeds leidt tot nieuwe uitdagingen. Deze opdrachten geven mij inspiratie om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bepalen.

The Tattoo-artist & Painter

Natascha heeft oog voor het oog. De ogen van de mens als de spiegel van de ziel zijn in Natascha’s portretten miniatuurschilderijtjes op zich. Onafgebroken kan zij dagenlang schilderen aan een oog, net zo lang tot ze het gevoel heeft dat het karakter van deze mens weerspiegeld wordt in de uitdrukkingskracht en de uitstraling van dit stel ogen.

Het zetten van tattoos werkt verslavend en geeft mij een adrenalinerush. Hoewel het werk in alle kalmte wordt uitgevoerd, is het gevoel en de voldoening hiervan niet te vergelijken met het maken van een schilderij.

Travelers Tell

Creatie zit in de familie. Zo startte onze dochter – Odilon Sastra – een travel blog. Hier vind je de beste tips en op instagram unieke foto’s.