• Martin en Natascha Sastra
  Designer & Tattoo artist

  We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images.

 • Tel: +31 46 2047285
  Mail: hello@noventity.com
  Dorpstraat 79
  6122 CG Buchten
  The Netherlands

Gezondheidscentrum Macco

Nat-art Tattoo heeft een uniek samenwerkingsverband met Gezondheidscentrum Macco,

Dit verband zijn we onderling aangegaan om de klanten van Nat-art Tattoo een medisch onderbouwde basis te kunnen bieden, zodat iedere tattoo bij Nat-art zo risicoloos mogelijk gezet kan worden.

Het is een extra service aan onze klanten.

Het is immers feit dat er nauwelijks tatoeëerders zijn met een medische achtergrond, net zomin als wij die zelf hebben. Dit terwijl er ondertussen toch handelingen worden verricht bij onze klanten die wel degelijk een medische indicatie zouden kunnen vertegenwoordigen.

Per slot van rekening wordt er een oppervlakkige schaafwond gecreëerd, wordt de huid geperforeerd, en kan dit, ook al worden alle hygiënische maatregelen getroffen en wordt er uitermate voorzichtig gewerkt bij Nat-art Tattoo, net zoals bij veel andere medische ingrepen, onverhoopt complicaties opleveren.

Een tattoo is voor het leven.

Heeft u vragen?

Alle klanten van Nat-art Tattoo kunnen met medische vragen over het laten zetten van een tattoo en over de nazorg van een tattoo terecht bij huisarts praktijk Macco. Dr Macco beantwoordt vragen op medisch gebied en biedt hulp en ondersteuning.

Pijn?
Vind je het griezelig en ben je bang voor de pijn van een tattoo? Hiervoor bestaat pijnbestrijding tijdens het tatoeëren. Dr Macco kan voor jou een recept uitschrijven waardoor de pijn afneemt. Dit recept kan je ophalen bij jouw eigen apotheek.

Nazorg
Wanneer er vragen zijn betreffende verkleuringen, zwellingen, bulten of andere vormen van huidirritatie na het tatoeëren, kun je een consult bij Dr Macco aanvragen, zal Dr Macco een onderzoek verrichten en de juiste medicatie voorschrijven en advies geven, waardoor het ongemak verholpen wordt . Mocht er onverhoopt een kleine ontsteking optreden, dan raden wij onze klanten dringend aan dit medisch onderbouwd te laten nakijken in het belang van het kleurbehoud van de tattoo en om littekenweefsel te voorkomen.

Begeleiding
Zonder een akkoord van een arts of behandelend specialist is het strikt verboden mensen met hemofilie, chronische huidziekten, contactallergie, diabetes, immuun stoornis, hart en vaatafwijkingen en bekende specifieke allergische reacties te tatoeëren. Ben je patiënt van een van deze voorgenoemde ziektebeelden en wil je tóch al heel lang graag een tattoo, dan zou er een uitzondering gemaakt kunnen worden. Door onder begeleiding van een arts, een behandelproces op te starten en de gewenste toestemming te verkrijgen. Voor vragen hieromtrent kun je ook terecht bij Dr Macco.

Wanneer er specifieke vragen zijn over de nazorg van de tattoo, welke op eigen risico wordt gedragen, kun je de vragen voorleggen aan Dr Macco.
Kloosterstraat 4 | 6114 HG te Susteren | tel: 046-4491580
www.huisartsmacco.nl