• Martin en Natascha Sastra
  Designer & Tattoo artist

  We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images.

 • Tel: +31 46 2047285
  Mail: hello@noventity.com
  Dorpstraat 79
  6122 CG Buchten
  The Netherlands

Het ontwerpen van een tattoo

Wij ontwerpen samen, een zeer goede combinatie, omdat Natascha gespecialiseerd is in vrije kunst en Martin in grafisch design. Hierdoor creëer je een goede balans in een ontwerp.

Wanneer je een tattoo wilt en twijfelt over het design, kun je bij ons terecht. Graag zelfs, want wij vinden niets fijner dan iemand een persoonlijk aangemeten tattoo te zetten die voor jou een speciale betekenis heeft.

Bij Nat-Art Tattoo wordt uitsluitend en alleen op afspraak gewerkt.

Dit om te waarborgen dat de werkplek een rustgevende omgeving is en men in alle privacy kan worden behandeld, zonder gestoord te worden. Bel gerust vrijblijvend om een afspraak te maken voor een informatief gesprek, dan wordt er uitvoerig voor jou de tijd genomen.

046-2047285

Een tattoo is voor het leven.

Hoe gaan we te werk?

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek neem je zoveel mogelijk voorbeelden mee van het idee dat jij in gedachten hebt. Dan wordt het lichaamsdeel waar jij je tatoeage wilt opgemeten. Er worden enkele foto’s van genomen. Ook worden er foto’s genomen van eventuele tatoeages die je al hebt, om hierin een aansluiting te vinden.

Wachttijd

Bij Natascha variërend van een aantal maanden tot een dik jaar, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Bij Martijn Rietbroek kun je vooralsnog sneller aan de beurt zijn.Gedurende de wachttijd kun jij gerust meerdere voorbeelden sturen per mail, zodat wij de vorderingen van jouw ideeën op de voet kunnen volgen. Omschrijf in het kort bij de afbeeldingen wat je er wel of niet mooi aan vindt. Wij bewaren deze informatie hier in jouw persoonlijke map tot je aan de beurt bent.

Tweede intake

Eventueel een tweede intake om te kijken of de informatie nog steeds hetzelfde is of dat er misschien nieuwe ideeën zijn ontstaan tijdens de wachttijd.

Design

Zodra dit duidelijk is, gaan wij aan de slag met het design. Wanneer de eerste basisversie af is volgt er een nieuwe afspraak. Je krijgt het design te zien en je krijgt eventueel een foto mee naar huis waarop je het design op het betreffende lichaamsdeel afgebeeld ziet staan.

Tatoeage

Wanneer alle partijen enthousiast zijn over het design, wordt er een afspraak ingepland om de tatoeage te zetten.

Bijwerken

Iedere tatoeage die gezet is bij NOVENTITY wordt na het zetten van de basistatoeage minutieus geïnspecteerd op eventuele onvolkomenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gelijkwaardige kleurintensiteit en aan strakke vloeiende lijnen. Onthoud dat hoe dunner de lijnen zijn, hoe meer kans er is dat er 1 of soms zelfs 2 keer bijgewerkt moet worden. Het bijwerken gebeurt 5 weken na het zetten van de basistatoeage tot 2 maanden later.

Kwaliteit

De wachttijd is ontstaan doordat wij precies zoveel zorg en tijd aan iedere afzonderlijke tatoeage besteden, die daarvoor nodig is. Ook het unieke ontwerp proces neemt veel tijd in beslag. Wij begrijpen dat iedereen het liefste vandaag, deze week of uiterlijk deze maand geholpen wilt worden. Het voordeel van deze wachttijd is dat jij bedenktijd hebt, waardoor je 100% zeker bent van jouw keuze. Een ander voordeel is dat wij ook voor jou de tijd nemen die nodig is. En tot slot: je krijgt de kwaliteit die je wenst.

Geduld

Het is zinloos om tussentijds te informeren naar de vorderingen jouw ontwerp. Wanneer jij nog geen telefoontje, mail of ander berichtje ontvangen hebt van ons, zijn wij nog niet met jouw ontwerp begonnen en zijn we druk bezig om de wachtlijst af te werken, zodat jij zo snel mogelijk aan de beurt bent. Mocht je tussentijds van gedachten veranderen, zou je bijvoorbeeld van jouw tatoeage af willen zien of hem elders laten zetten, zouden wij het waarderen wanneer je ons dit even zou melden.

Lees voor het zetten van jouw tatoeage op deze website de voorzorg instructies.