• Martin en Natascha Sastra
  Designer & Tattoo artist

  We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images.

 • Tel: +31 46 2047285
  Mail: hello@noventity.com
  Dorpstraat 79
  6122 CG Buchten
  The Netherlands

Packaging Design

De effectiviteit van een retail verpakking wordt voornamelijk bepaald door het vermogen tot verkopen! Onze kennis van merkidentiteit en marketing stelt u in staat de juiste keuzes te maken in ontwerp en communicatie.

Packaging design

We zorgen ervoor dat de verpakking zich voldoende onderscheid ten opzichte van de concurrentie, of juist gebruikt maakt van het succes van de concurrentie. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van blikdesigns. Onze kennis van merkidentiteit en marketing stelt u in staat de juiste keuzes te maken in ontwerp en communicatie.

Naamgeving

Allereerst speelt daarbij de keuze voor het type naam (van abstract tot beschrijvend). Die keuze heeft consequenties voor de naam zelf en voor de communicatieinspanning die nodig is om de naam bekendheid te geven. Wat zijn de namen van concurrenten? Wat moet de naam primair overdragen? Wat moet de naam verbeelden? Voordat het creatieve werk begint, moeten deze uitgangspunten helder zijn.

Look & feel guide

Een onmisbaar onderdeel van het brand identity-traject is de look & feel guide. De brand identity wordt daarin uitgewerkt met gevolgen voor bijvoorbeeld fotografie, drukwerk, tone of voice, maar ook voor het internet in de vorm van websites. De look & feel guide maakt de brand identity zichtbaar, voelbaar en tastbaar en is bovenal een inspiratiebron voor verdere uitwerking binnen en buiten de organisatie.