• Martin en Natascha Sastra
  Designer & Tattoo artist

  We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images.

 • Tel: +31 46 2047285
  Mail: hello@noventity.com
  Dorpstraat 79
  6122 CG Buchten
  The Netherlands

What we do

Onze passie is geboren uit het feit dat iets nieuws creëren of het succesvol aanpassen van bestaande zaken steeds leidt tot nieuwe uitdagingen. Deze opdrachten geven ons inspiratie om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bepalen.

Schilderkunst

Natascha heeft zich gespecialiseerd zich in het schilderen in verschillende stijlen van portretten van paarden en mensen. Natascha heeft oog voor het oog. De ogen van de mens als de spiegel van de ziel zijn in Natascha’s portretten miniatuurschilderijtjes op zich. Onafgebroken kan zij dagenlang schilderen aan een oog, net zo lang tot ze het gevoel heeft dat het karakter van deze mens weerspiegeld wordt in de uitdrukkingskracht en de uitstraling van dit stel ogen. In veel verschillende stijlen kan Natascha de mens portretteren, van uiterst realistisch tot geabstraheerd. De herkenbaar van de geportretteerde persoon staat ongetwijfeld als een paal boven water. Zij zoekt in details het charisma van de persoon en zet dit door middel van compositie, kleurgebruik en een flinke dosis vakmanschap op het doek. In het verleden heeft zij ook vele paarden van uiteenlopende rassen geschilderd, ook hiervan kunt u een globaal overzicht op deze website vinden.

Fotografie

Martin’s passie voor fotografie heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in een reeks straatfotografie. De fotografie van Martin kan men omschrijven als een reis. Een reis langs veel Europese hoofdsteden en (natuurlijke) landschappen, waar Martin de sfeerbeelden van de straat omzet in momentopnamen. Vluchtige momenten van mensen die onbewust model staan in zijn beelden, model staan voor dat eigentijdse stadsbeeld, op die specifieke plek op dat specifieke moment. Martin zoekt doorlopend naar charismatische beelden met veel expressie, kracht, emotie en of een bepaalde spanning. Gebruik makend van locale interactie tussen mensen onderling, tussen de mens en zijn omgeving, tussen dieren en mensen, schrijvend met licht, componeert Martin zijn beelden.

Tattoo

Naast het schilderen is er de passie van het tatoeëren. Op deze website vind je meer info over de locatie, de studio, het ontwerpen van tattoos, prijsinformatie, de risico’s, de nazorg instructies, hygiënische maatregelen, pijn en de huisregels. Natascha is degene die de tatoeages zet. Het zetten van een tatoeage wordt nog meer dan het schilderen van een schilderij in opdracht, door haar ervaren als een eer. Immers: een schilderij kun je verkopen, verplaatsen of zelfs vernietigen. Een tattoo is voor het leven. Het zetten van tattoos werkt verslavend en geeft een adrenalinerush aan Natascha. Hoewel het werk in alle kalmte wordt uitgevoerd, is het gevoel en de voldoening hiervan niet te vergelijken met het maken van een schilderij. De locatie en de werkwijze voldoet aan alle hygiënerichtlijnen van het Rijksinstituut van Volksgezondheid, ook is er een vergunning afgegeven door de GGD om te mogen tatoeëren. Samen zorgen Martin en Natascha voor de designs van de tattoos. Martin is nauw betrokken bij zowel het eindresultaat als het ontwerp. Ook hierin vindt de onderlinge creativiteit balans.
Meer informatie over het tatoeëren.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij uw project aanpakken? Maak een afspraak voor een creatief gesprek. Tel. 046-2047285